1/6

GRAVID KÄRLEK FAMILJ FOTOGRAF SUNDSVALL

Fånga

känslan!

Ett fotografi ska vara så mycket mer än något fint att titta på - det handlar för mig om att fånga och berätta ER historia så att den känns! Feeling is believing!

Om mig som  fotograf

Genuint och känslofyllt berättande för kärleksfulla själar 

Jag vill vara personen bakom kameran som får berätta DIN okonstlade historia. Alltifrån den otämjda, fria och pirriga kärleken till den trygga och familjära, från de ömma gravidmånaderna till de rufsiga småbarnsåren. Och allt däremellan. 

På ett sätt som känns som du, med det kreativa uttrycket som är jag.

Jag älskar varma färger, svindlande kärlekshistorier, magisk kvällssol, dramatiska vyer och krispiga kontraster. Min styrka som fotograf är mitt kreativa sinne och att jag alltsomoftast är lugnet självt. Jag tror starkt på att en avslappnad sinnesstämning och en positiv inställning skapar den atmosfär vi behöver för foton där de äkta känslorna kommer fram. 

 

Med en bildstil som andas värme, känsla, närvaro och naturlighet kommer jag att guida dig genom en lugn fotografering utan strikta poser och påtvingade rörelser. Har du aldrig stått framför kameran behöver du inte vara det minsta orolig - det enda du behöver tänka på inför vår stund tillsammans är att slappna av, komma som du är och låta mig ta hand om resten. Jag lovar att det blir bra!

Läs mer om hur en fotografering går till längre ner. 

INOMHUS ELLER UTOMHUS

Jag fotar endast med det naturliga ljuset som ljussättning. Det är ett underbart sätt att jobba på som passar min bildstil och som ger dig naturliga och fina bilder.

 

Antingen är vi utomhus, där årstidernas skiftningar och naturens alla platser ger oändliga variationer - eller så erbjuder jag den unika möjligheten att fotas i en av Sundsvalls stenstads vackra originallägenheter med fantastiskt ljusinsläpp.

Vad passar din fotosession?

Det är helt beroende av vad för slags känsla och stil du önskar för dina foton. Låt dock inte hösten och vintern hindra dig från att vara utomhus, de mest fantastiska bilder kan fås med naturen som inramning året om!

Busiga barn kommer dessutom oftast till sin rätt i en utomhusmiljö där leken får fria tyglar. 💕 

Är det kallt ute och du vill ha vackra foton med lite kläder, såsom nyföddfoton och bara gravidmagar, är däremot möjligheten till en fin miljö inomhus oslagbar.

Vi kommer gemensamt fram till vad som passar dig och dina önskemål bäst!

Kom du, med dina släta kinder eller fåriga händer. 

Klä dig i dina vackraste skrattrynkor eller tappade tänder. Kom du med ditt höga skratt eller din 

lågmälda ton. Kom du och ingen annan, kom!     

DU & JAG

Parfotograferingar ligger mig verkligen extra varmt om hjärtat. Kärleken till en annan människa, den du valt som din person här i livet - jag kan inte tänka mig något mer romantiskt!

Oavsett om ni är vilt nyförälskade eller har älskat varandra i hundra år, är tiden här och nu det finaste ni har. Förutom våra minnen, är bilder tveklöst det mest värdefulla sätt vi kan bevara kärleken till varandra på. Hylla kärleken och minns idag även imorgon, med fina bilder på bara er två!

Det spelar ingen som helst roll om ni aldrig har stått framför kameran förut - fokusera på varandra och jag kommer att guida er genom en lättsam fotografering utan stela poser där er kärlek lyser igenom.

 

Utomhus eller inomhus? Ni önskar det som passar er stil och känsla bäst, så hittar jag platsen med ett härligt ljus och fin miljö utefter årstid.

GRAVID

Vackra, naturliga och personliga foton med kärlek och värme. Den korta tiden miraklet av en graviditet tar plats i livet är verkligen värd att frysa för en stund. Under din gravidfotografering är mitt mål att lyfta det som gör att just du känner dig som ditt allra vackraste och starkaste jag. Är det barfota i en klänning med släp eller snarare i boots och jeans? Det avgör du! Jag tipsar däremot om färgval och matchning av kläder, för att skapa lugna och harmoniska bilder, i bokningsbrevet du får efter att du bokat din tid.

Avklädda bilder där magen syns tydligt, eller fina foton med kläderna på - under en gravidfotografering hinner vi med båda delar om du vill. Beroende på vad som känns som du och vilka slags bilder du önskar, väljer vi antingen en passande plats utomhus eller i lägenheten jag har tillgång till. Är vi utomhus har jag mina väl utstuderade guldkorn där jag vet att ljuset faller fint och miljön passar för den årstid vi befinner oss i. Vill du önska typ av plats - strand, skog, äng osv - går det givetvis jättebra.

Självklart kan din partner vara med om du vill!

FAMILJ

Visst kan tiden tyckas gå lite extra fort ibland - det tandlösa bebisleendet byts alltför snabbt ut mot första gluggen! Att föreviga familjens olika skeden i livet är solklart en av de mest vackra och kloka investeringar vi kan göra. För visst vill vi faktiskt minnas både bebisgos och treårstrots?

Jag fotar gärna er alldeles unika familjekonstellation och gör det på ett lättsamt sätt för en stund vi alla kan ha glädje av. Vi ses på en vacker och lagom upptäckarvänlig plats för någon timme av mys och bus. Under tiden ni umgås fångar jag fina ögonblick som sker lite av sig självt. Min erfarenhet och övertygelse är att om vi tillsammans skapar en avslappnad och mysig energi, kommer de känslorna också att synas i era foton!

  

Nyfödd

Jag är ingen nischad nyföddfotograf och har inga avancerade poser i skjortärmen, men fotar gärna er bebis på det naturliga sätt som jag älskar - med enkla medel på ett sätt som känns som ni.

Tillsammans med er föräldrar känner jag mig för vad som känns bra för er och er bebis, för vackra foton att ha kvar hela livet. Dessutom perfekta presenter till mor- och farföräldrar! 

Extra personer

I priset ingår fotografering för fem personer. Är ni fler går det givetvis jättebra, med ett tillägg på 250:- per extra person.

Ett konkret sätt att ge sig själv lite självkärlek på! Vi väljer en plats och ett upplägg som speglar dig och din personlighet på bästa sätt, för unika och vackra bilder av bara dig.

 

Som alla andra fotograferingar är det inga konstlade poser eller erfarenhet framför kameran som krävs, jag ger enkla direktiv för naturliga rörelser. Kom som du är, så sköter jag resten! 

SJÄLVKÄRLEK

Är jag din fotograf?

 

Du vill stanna tiden en stund. För dig är känslan i bilden det viktigaste och du älskar såväl de stora perspektiven som de små detaljerna. Du vill ha er historia fångad och återupplevd om och om igen.

 

Låt mig vara vid din sida en stund och fånga några av de där speciella känslorna och ögonblicken åt dig!

 

 Jag tycker precis som du att det viktigaste i livet är upplevelser och minnen. Och att aldrig glömma sina stora drömmar - jag försöker ta tillvara på så många av dessa jag bara kan! Jag älskar att känna mig fri, att vara närvarande fullt ut och tror att den som samlat på sig flest ögonblick av full närvaro i slutet av livet, är den som levt rikast. När du inte hittar mig djupt försjunken i mitt himlans roliga jobb, kan du börja leta i skogen, högt i bergen eller mitt i en stickning, yogaposition eller kopp mörk choklad. 

Jag brukar beskriva mig som en reslysten hemmakatt, som blir lika exalterad över en inbjudan till

storslagna äventyr som ett mysigt soffhörn.

Med värme, närvaro och en positiv inställning möter jag dig och de flesta av livets glädjeämnen och utmaningar - och så gör även du om vi ska bli en drömmig matchning. 

Jag ser fram emot att höra din historia!

FOTOPAKET

3400:-

Fotografering 1-2 timmar

Professionell redigering

10 digitala & högupplösta bilder för fri användning & framkallning

Bilderna levereras i ett personligt webbgalleri, där du får

möjlighet att i lugn och ro hemma välja dina favoriter.

Självklart kan du välja till extra bilder utöver ditt paket:

1-4 bilder 250:-/st

5 bilder 1000:-

10 bilder 1500:-

Alla bilder (30-40 st sammanlagt) 2000:-

Dina foton får ej ändras eller redigeras efter leverans,

detta gäller även Instagramfilter

Hur går det till?

Efter att vi kommit överens om ett passande datum och plats får du en faktura via mail med en bokningsavgift om1500:-. Vid betalning av denna bokas ditt datum (för utomhusfotograferingar även ett backupdatum som säkerhet för dåligt väder).

2-3 veckor efter fotografering får du tillgång till ditt privata webbgalleri, där du väljer ut dina favoritfoton. Efter det skickas din slutfaktura och när den är betald öppnas ditt galleri för fri nedladdning av dina valda foton - för dig att njuta av i många år framöver! 

Se över din skräppost om du inte fått svar

inom 2 dagar. Du är också välkommen att kontakta mig på moa@lavli.se

Dina kontaktuppgifter sparas av Lavli endast för kommunikativt syfte och lämnas aldrig ut till tredje part.

SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN IDAG!

© 2019 Lavli

Moa Engblom  Sundsvall, Sweden