Hej!

Vad roligt att du har hittat hit! I webbutiken finner du mina fina illustrationer och fotografier i tryckt form som posters och kort, bland en del annat vackert. Perfekta presenter till dig själv eller någon du tycker mycket om. Vissa fulla av färg, andra mer sparsmakade - alla med en lavli touch!
 

Mina produkter finns förutom här bland annat att köpa i min fina design-, konst- och mathantverksbutik 
Made in Medelpad på Trädgårdsgatan 18 i Sundsvall, som jag driver tillsammans med sju andra minst sagt härliga kreatörer. Läs mer om den 
här.


Jag gör även illustrationsuppdrag på beställning, så vill du ha hjälp med något personligt,
eller kanske till ditt företag, bör du allt kika in
här

Varmt välkommen att botanisera fritt och läsa vidare om...

...mig

En sekelskiftesälskande drömmare, svag för det grafiskt enkla och vardagligt vackra. Energi får jag av kreativa färgexplosioner, medan jag finner vila i det stillsamma och avskalade. Lyckligast är jag vid en sprakande eld en kulen höstnatt, badande i den svenska sjön i sommarregn, solandes på klipporna vid havet, skrattandes så det bubblar gott inifrån och ut, hand i hand under stjärnklar himmel och med pennan i handen och kameran över axeln. Och ingenting i livet vore underbart utan mina fantastiska vänner och min lika fantastiska familj.
Jag är härligt besatt av fin choklad, öm kärlek och tanken på att föreviga fina ögonblick - flyktiga som viktiga, stora som små.

I mina svarta gummistövlar strövar jag på daggvåta ängar, lika gärna som de får ta mig till pittoreska gator med kullersten och storstadsvyer med svindelkänsla. Jag är nog ungefär lika hemkär som jag är fötrollad av resandet 

och förtjusningen i det ännu inte upptäckta.
 

...lavli

Företaget Lavli driver jag med stor passion och enorm glädje! Det hela startade för några år sedan i liten skala, med min passion för bild, fotografi och formgivning som största drivaxel - och ständigt med en dröm och vilja om att skalan med tiden skulle växa. Jag utbildade mig inom fotografi och illustration, gick på kurser och föreläsningar inom småföretaganade och tog hjälp där jag själv inte hade kunskap. Med efterfrågade dop- och bröllopsgåvor samt färgstarka och grafiskt enkla posters till hemmet, tog jag mina första stapplande steg mot vad som skull komma att bli Lavli. Jag hittade ganska snabbt min nisch, men utvecklar den ständigt och brinner för att utöka såväl sortiment samt teknik och bildligt innehåll på sikt. 
Efter ett tag lärde jag känna ett härligt gäng kreativa kvinnor - och om vi sedan snabbspolar historien lite, driver jag sedan drygt ett halvår sedan tillsammans med dessa sju helt underbara, drivna och talangfulla kreatörer idag en lokal och uppskattad design- och konstbutik i hjärtat av Sundsvalls stenstad. Tänk hur det kan gå! 
Jag ser mig själv dock bara i startgroparna av den väg uppå jag hoppas kunna göra en resa med mitt skapande -

i ord, bild och budskap.  Färg, form och ett skapande med äkthet och känsla är ju det roligaste som finns!
 

I don't know where I'm going, but I'm on my way.