Ett konstnärligt porträtt, unika inbjudningskort eller den bästa av bröllopsgåvor? Jag kan hjälpa dig skapa den bild som säger precis det där du vill förmedla. Beroende på papperstyp, färgval och teknik kan den slutgiltiga produkten bli hur unik och personlig som helst. Applicera sedan denna bild på en svensktillverkad canvasram, på diverse trycksaker eller köp den som en digitaltryckt poster av hög kvalitet. Allt förpackas smidigt och skickas hem till dig!

Behöver du trycksaker till alltifrån barnkalas till bröllopsfest och vill gå den lite enklare - men lika snygga - vägen, finns även ett gäng färdigdesignade layouter att välja mellan.

Hur just din beställning ska se ut kommer vi fram till tillsammans - ta kontakt med dina önskemål! Maila mig på moa@lavli.se


Startkostnad för utformning av personliga illustrationer är 1000:-, men slutgiltigt pris varierar beroende på motiv, storlek, upplaga och detaljrikedom, Kontakta mig med dina frågor & önskemål, så ger jag dig gärna en exakt prisbild för just ditt uppdrag.
 


-> Psst! Ska du gifta dig? Passa på att få ert porträtt tryckt på både 
inbjudningskort och som en tavla att ha kvar hela livet! 

BILDER
KOMMER
INOM
KORT

Färdigdesignade trycksaker

Välj mellan ett urval av redan designade och illustrerade layouter till era trycksaker. De anpassas efter era behov & beställs i den upplaga som behövs. Pris beroende på variant och upplaga - hör av dig till mig för en offert.

· Perfekt för sista-minuten-beställaren (jag vet, vi är många!)
· Prisvärt alternativ till helt specialbeställda trycksaker - och självklart av samma höga kvalitet
· Använd variationer av samma tema hela vägen - på alltifrån placeringskort till tackkort!
· Producerade i Sverige på FSC-märkt papper

Är du ute efter färdiga kort att själv kunna skriva på? 
Kolla då istället bland de kort som finns i webshopen - 
här!

 

Helt unika trycksaker till ditt bröllop eller fest

Beställ helt unik utformning av dina trycksaker och låt dem bli något vackert att spara på för att minnas din speciella dag 
- personligare kan det inte bli!


· För dig som går all in, är ute i god tid och vill skapa en personlig känsla hela vägen för ditt event - inbjudningskortet är trots allt det första dina gäster tar del av. Sätt tonen rätt direkt!
·  Möjlighet att addera element som kännetecknar dig. Blir tveklöst en hit.
· Använd variationer av samma tema hela vägen - på alltifrån placeringskort till tackkort
· Producerade i Sverige på FSC-märkt papper

 

Lantligt, pastelligt, Star Wars-tema eller galet minimalistiskt?

Personliga porträtt & presenter i olika tekniker

En personlig illustration kan se ut nästan hur som helst och bli precis lika personlig! Släng in hela familjen i en bild, beställ en avbild av ditt hus, en rolig karta över din trädgård, blanda foto med illustration eller välj att beställa ett konstnärligt porträtt i tusch och akvarell. Möjligheterna är lika många som det finns idéer!

· Variant av tekniker beroende på dina önskemål - digitalt måleri, tusch, akvarell, akryl...
·
Beställ fler exemplar än ett av samma motiv och få de tillkommande till samma pris som en vanlig poster. Perfekt present till släkt och vänner!
· Producerade i Sverige på FSC-märkt papper