Skärmavbild 2015-12-29 kl. 17.32.47

"Fotografi är en enorm passion och
lyckan att fånga ren känsla på bild är obeltalbar. 

Vad som får mitt hjärta att klappa lite extra, förutom vackra och personliga porträtt, är talande matbilder samt resereportage som får betraktarens reslängtan att stiga till max.

Känslor skapade av fotografier som luras att man nästan varit där. 
Precis där."

du, kärlek, barn, familj, porträtt
naturligt ljus, första-hjälpen-kakor
                                                      & sann kärlek

Tror du, precis som jag, att äkta känslor skapar äkta foton? Att vi tillsammans kan skapa en fin stund - antingen bara du och jag, eller tillsammans med din stora kärlek, din familj, din bästis, din mamma och/eller dina barn - som kan resultera i både härliga minnen och vackra bilder? Det är jag helt säker på!
 Jag brukar helt enkelt inte vilja krångla till det - utan hänger gärna med dig eller er till er favoritplats (vilken ära!), sitter en stund i sandlådan med era barn eller följer med hela familjen till lekparken en söndag. Allt beror på vem du är och vad du vill föreviga, vilka foton du vill som ska skapas för att glädjas av och att minnas med i många år från nu.  Jag finns med dig där du är och låter magin komma lite av sig självt. Ehm okej, lite väl ödjmukt kanske, ibland kan ju ett paket första-hjälpen-kakor att muta barn som ledsnat på stojiga föräldrar, liksom lite charmig rekvisita, vara bra ;)

Jag tror på sann kärlek och vackert dagsljus. Jag tror på att barn ska vara barn - dessa ljuvliga fantasisprakande upptäckare
- och ser som min utmaning att fånga dem på bild precis som de är. Den blyga underläppen som gärna åker fram eller de äventyrslystna kliven upp på närmsta sten. Det tandlösa leendet eller det nyfödda knytet som sover just precis sådär okonstlat  som bebisar brukar sova. Jag tror på att ni föräldrar känner era barn bäst och jag tror på att tålamod tar en långt i livet! Jag tror också på att låta det fina i livet vara precis sådär litet, eller fantastiskt stort, som det är.
Låter du mig fånga det på bild åt dig? Fantastiskt! 

loading...

I'm much more me, when I'm with you. ♥

resa, mat, reportage, inredning 
 nykläckta guldkorn, pittoreska småstäder
                                             & storslagna äventyr

Aldrig känner jag mig så levande och fri som när jag upptäcker nya platser. Charmiga nästen, nykläckta guldkorn, storslagna äventyr, orörda marker, pittoreska småstadsgator och polerade storstadsskrapor. Alla platser har ett hisnande upptäckarvärde. Ny smak, ny doft, ny känsla. 
Var jag än hamnar hittar du mig emellertid oftast på toppen av berget eller så högt skyskrapan tar mig, där distans och oslagbar utsikt ger en extra dimension till vilken plats som helst. 

För att behålla den där magiska känslan även en lång tid efter att resan är över, då platsen som upptäcktes överlämnats till minnet blott, är beskrivande bilder ovärderliga. Genom förmågan att fånga ljus, värme, färger, detaljer, vyer och de människor - eller kanske bristen på dem - som skapar platsens innersta essens, har vägen mot god storytelling bevandrats en bra bit. Ett slags upptäcksresande genom en tjusig Canon-lins, kan man säga. Otippat den absolut bästa sortens resande, om ni frågar mig!

loading...

Let's go home. Let's go away. Lets go there.


Har ni ett fotografiskt uppdrag åt mig, tveka inte att ta kontakt.
moa@lavli.se