Kom, kliv in på mitt ateljégolv! I verkligheten är det litet som en skrubb, men i tanken sträcker sig väggarna långt bortom horisonten. Fastna i en fläck av färg, stanna på en kaffe och låt oss gå vilse bland former, idéer, stilla vardagslycka och hisnande äventyr. 
Mellan kaffekoppar, tuschvåta skisshögar och livets beslut, kanske jag kommer till en och annan insikt. Eller så inte alls. Då har jag åtminstone fått en gnutta skrivarglädje, och du kanske lite trevlig läsning på kuppen.

Här samsas drömmar med verklighet, vaga skiftningar med färdiga mönster.
Roligt att du vill stanna en stund!

Nystart!

Det finns alltid en lång och en kort historia bakom allt. Kanske tar vi den långa en annan dag, men just nu är essensen den viktigaste, och i detta fall: NYSTARTEN. 
Eller, omstarten.
Det är ju samma plattform, samma tanke, känsla och driv som genomsyrar Lavli, den här bloggen och allt mitt skapande fortfarande. Jag har bara tryckt på reboot-knappen, uppdaterat en del, dragit fram ett nytt, fräscht blogg-blad och ska försöka att inte låta det ligga och självmögla av inaktivitet den här gången. 

Jag tänker inte heller låta det fyllas av ingenting, likt telefonklotter, för att en ska förstå att jag lever. Jag lever, jag skapar och jag delar ibland med mig av det - ibland nånting helt annat - och ibland har jag stuckit ner huvudet likt en struts i sanden, alltför upptagen med pågående process för att märka om himlen skiftar i grått eller blått. 

Vill du mig något, är det som alltid bara att skicka ett mail. Vill du inget särskilt, mer än att säga hej, blir jag omåttligt glad om du gör just det, i fältet nedanför. 

Vi hörs och ses!

Säg gärna hej till mig!

Instagram @ohsolavli

138

This year's motto: The best gift you can give is the gift with chocolate in it. 👌🏻✨ Chokladbiskvier är nog herren på täppan av alla kakor över all tid. Jag fick en hel låda rekordgoda på min födelsedag (tack mamma och tack @royfares för receptet). Innehållet sinar för var dag som går, tur att den fina lådan består! 💙🌿 #birthdayleftovers #biskvier #chocolatelover

112

Ett år äldre och fylld upp till öronen med energi, kärlek och lyxig chokladtårta. Har tryckt in allt från utemiddag, sängfrukost, finlunch och släktmys till pannkakssöndag - plus alla klädslar mellan långkalsong och långklänning som en helg kan rymma. Uppå det presenter som täcker såväl chokladbegär, egenlyx och hemmafint som uteliv. Efter sisådär fyra månader av förkylning var det den exakta sortens nyladdning jag behövde. 🙏🏻 Tacksam till tänderna och helt klart redo för ett nytt år i livet! 🙌🏻🌷✨ | I think my family might know me better and better for each birthday 💕 #birthdaybeauties #timeflies #happybirthdaytome

62

For a happy, kind and adventurous new year! ✨ När elaka förkylningsgudar knockat en under tio veckor och sedan bestämmer sig för att sätta in dödsstöten och slå en till soffläge under hela jul- och nyårshelgen, då kan en gott få önska sig en årsstart fylld med lite mer glam än vad årsslutet bjuder på, eller hur? 😉✊🏻Välkommen 2017! 💫 #happynewyear #gottnytt2017