Kom, kliv in på mitt ateljégolv! I verkligheten är det litet som en skrubb, men i tanken sträcker sig väggarna långt bortom horisonten. Fastna i en fläck av färg, stanna på en kaffe och låt oss gå vilse bland former, idéer, stilla vardagslycka och hisnande äventyr. 
Mellan kaffekoppar, tuschvåta skisshögar och livets beslut, kanske jag kommer till en och annan insikt. Eller så inte alls. Då har jag åtminstone fått en gnutta skrivarglädje, och du kanske lite trevlig läsning på kuppen.

Här samsas drömmar med verklighet, vaga skiftningar med färdiga mönster.
Roligt att du vill stanna en stund!

Nystart!

Det finns alltid en lång och en kort historia bakom allt. Kanske tar vi den långa en annan dag, men just nu är essensen den viktigaste, och i detta fall: NYSTARTEN. 
Eller, omstarten.
Det är ju samma plattform, samma tanke, känsla och driv som genomsyrar Lavli, den här bloggen och allt mitt skapande fortfarande. Jag har bara tryckt på reboot-knappen, uppdaterat en del, dragit fram ett nytt, fräscht blogg-blad och ska försöka att inte låta det ligga och självmögla av inaktivitet den här gången. 

Jag tänker inte heller låta det fyllas av ingenting, likt telefonklotter, för att en ska förstå att jag lever. Jag lever, jag skapar och jag delar ibland med mig av det - ibland nånting helt annat - och ibland har jag stuckit ner huvudet likt en struts i sanden, alltför upptagen med pågående process för att märka om himlen skiftar i grått eller blått. 

Vill du mig något, är det som alltid bara att skicka ett mail. Vill du inget särskilt, mer än att säga hej, blir jag omåttligt glad om du gör just det, i fältet nedanför. 

Vi hörs och ses!

Säg gärna hej till mig!

Instagram @ohsolavli

66

Att vänta flera långa veckor på leverans känns ändå helt klart värt det när jag nu äntligen får packa upp en hel låda med dessa sköningar! Känslan att uppleva sina bilder i fysisk form tycks aldrig blekna. Hantverksmässigt producerade på Öland, med mitt motiv över Sundsvall! 38 cm stor och så fin den blev. Perfekta sommar- och studentpresenten ju! 🌿 De finns inte på webshopen riktigt än, men däremot såklart hos 👉🏻@madeinmedelpad . . . #illustration #watercolor #akvarell #flytandetusch #ink #fashionillustration #sundsvall #sommaristan #bricka #kök #inredning

52

Alltså, om en ändå kunde få fota i den här miljön varje dag! ✨ Ett ljusinsläpp utom denna värld. Stuckatur, burspråk, kakelugnar, dubbeldörrar, kryp-upp-vänliga fönsternischer och högre i tak än vad Instagrams bildformat tillåter visa. Och så det här paret då, som bara trumfar alla utsmyckningar och glänser ikapp med förgyllningarna! 💛 . . . #kärlek #bebispågång #gravidfoto #gravidfotografering #pregnantphotoshoot #pregnantphotography #maternityphotography #blackandwhitephotography

43

Valborg. I kvällssol aftonen till ära görs en fin leverans av foton, så fyllda av längtan och kärlek att det nästan känns på ytan. Lite så där som hela den här tiden är, när varje knopp som spricker är ett av vårens alla efterlängtade små liv. 🌱 Vackert och ärofyllt att få vara en del av detta! 🧡 . . . #gravidfotografering #kärlek #vår #valborg #pregnantphotography #pregnantphotoshoot