SEDAN SIST

Ajdå, när uppdateringarna sker så sällan att en årstid hinner bytas ut till en annan, får man sig allt en tankeställare. Men istället för att sörja över uppdaterandets latmask-syndrom, njuter jag istället av tanken på faktumet att vintern faktiskt verkar ha lämnat oss för i år! (Hörde jag ett HALLEHALLELULULULUJAAA!?) Snödrivorna har en gång bytts ut till droppande tak och frusna små videkissar i sen marsblåst, för att samma vide sedan började skaka av sig den där ulliga pälsen och blomma gult, matcha påskpyntet och sedan tillslut vaja sådär trivsamt i skön aprilvärme. Att det redan blommar riktig blomster och är nästintill sommarvärme i södra delen av landet, låter jag lätt och ödmjukt ignorera... 

Sedan sist, inlägget om det goda nya årets början, har mycket annat just också tagit sin början. Mycket tyst arbete som förhoppningsvis kommer betala sig i fina trevligheter längre fram har jobbats innerligt på. Mycket som dock än så länge bara befinner sig på datorns hårddisk samt innanför kreatörens pannben och kliande fingrar, men som så småningom kommer kunna yttras om även här. :) Våren har nämligen bjudit på nya, härliga möten och samarbeten, nya fördjupningar inom konsten och hela tiden steg i rätt riktning i utvecklandet av både butiksdel och illustratörsdel för Lavli! Känns så bra.
Något ytterst konkret som dock kommit till är en ny storfavorit på posterfronten - den vita köksbrickan på grå marmorbänk full med härliga råvaror här ovan.

Sedan har det ju till och med hunnits med att högtidas här emellan årstiderna också! Till påsk blommade viden och jag slog in en påskpresent som inte alls gick i gult, men påskig och grann blev den likväl! Älskar bruna pappåsar som viks ner, skrivs ett budskap på och som kan användas till vilka gå-bort-gåvor som helst. 

Skippade fjädrarna och körde på en hel famn med kvistar av syren och körsbär i en stor vas istället. Härligt nog gav de mig blommor som stod sig i flera veckor!

Tulpaner och vide fick bli vinnaren av vårens bästa kombo, så hiskeligt vackert. Och man njuter nog visst lite extra när det verkligen är en given säsong!
Ett annat nytt motiv är en bakinspirerad köksposter, finns i färgställningarna rosa och vanilj. (Mycket annat har även tillverkats i mitt kreativa krypin, men det får bli en senare visning!)

Och självklart har så mycket våriga steg tagits sedan årsskiftet, herregud, vi äntrar ju maj snart! Men ett stort steg för försommarens (japp, nu går jag säsongerna lite i förväg här..) intågande togs ändå förra helgen. Förra helgen tog jag nämligen säsongens första loppissteg! En försmak kan vi kalla det, handlade lite fint, men fikade desto mer och bättre på übermysiga gårdsbutiken som ligger bara nästgårds. Nu kan sommaren börja, tänkte jag medan jag okynnessmaskade på en uuunderbar morotskaka. Jag är helt klart redo för mer av detta ;) 

Tack vintern, våren och slasket däremellan, men nu väntar mer sol, värme, blomning och spontana utflykter med kakbufféer som standardmål! ..samt en och annan bättre uppdatering där emellan. Vi säger så. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln