ATT FISKA MED MUSTASCHEN

Nedslagen av vårvinterns obligatoriska förkylning, när de annars så efterlängtade våriga solstrålarna på balkongen nu bara retas och sjunger om ett uteliv jag ännu inte kan tillåta mig ta del av (jagvilljagvilljagvilljagvill), låter jag mig ändå inte helt och fullt besegras.
Idag har jag knåpat ihop ett mustaschprytt självporträtt som använts i den ädla sporten jobbfiske. Jag gillar nämligen tanken att inför varje potentiell uppdragsgivare skapa något specifikt för just dem. I det här fallet en byrå bestående av endast män - vad gör man då inte för att passa in? ;) 

Den solgula tröjan får representera den D-vitamindos jag får för tillfället. Man ska väl inte förakta lyckan i det lilla. Nej, nu ska jag återgå till att sola genom mitt söderfönster...

Etiketter: illustration

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln