UTSTÄLLNING PÅ WIVEX!

För två helger sedan, lite hastigt, lustigt och med en kombination av ovanligt kort varsel från butikens sida och med maskinhaveri på mitt tryckeri, blev det ett par timmar innan stängning bestämt att jag dagen därpå skulle vara gästutställare på Made in Medelpad - denna fina, fina butik för lokalt konsthantverk i Sundsvall. Butiken är belägen i gamla Wivex lokaler mitt i vackra stenstan, tillsammans med den skandinaviska modebutiken Affären samt skönhetssalongen Sagolik. Så roligt att jag blev tillfrågad att vara med!

Svettig hängde jag tavlor in i det sista på fredag kväll, för att dagen därpå öppna dörrarna för att visa några av mina bilder fint inramade, till en kopp varm äppelglögg. Mysigt värre!

I sex veckor kommer mina julkort och mina grafiska posters finnas till visning och till försäljning här. De passar perfekt in i samlingen av fina grejer, må jag säga!

Trots att knappt någon annonsering hanns med, kom en del fint, fint besök och överraskade - såklart! :)

Made in Medelpad är fylld till bredden av fina saker av högsta kvalité - perfekta presentgömman såhär i juletider! Allt ifrån tryckt textil, keramik, konstskulpturer och smycken till smarriga delikatesser!

Kika in, sniffa lite julatmosfär och köp något fint, vettja! :) Glad advent!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln