JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD

Bloggen vilar, hemsidan vilar, webbshopen ligger nog tillochmed i ide vid det här laget.. Man skulle ju kunna tro att jag i brist på livstecken (i dessa dagar - finns man ens om man inte syns?!) ligger på den lataste av sidor. Men tro mig, bara för att jag inte bloggar betyder det inte att jag inte arbetar likt en drillad labbråtta i ett trimmat hamsterhjul. Faktiskt.

Jag finns, jag jobbar, jag pluggar - och jag illustrerar, i allra högsta grad. Det är till och med så att jag sedan i somras har hunnit både flytta in i en ny lägenhet, jobba på ett nytt jobb, plugga på tre olika högskolor på dagtid och det som slår allting annat med zebralängder - äntligen hoppat på kursen Illustration på Berghs School of Communication på kvällstid! Och detta är bara på det arbetsrelaterade planet, det personliga planet har funnits med så det räckt till det med, men det är en helt annan historia.

Jag har i ärlighetens namn inte haft en så fullspäckad agenda någonsin, inte längtat efter att kunna andas utan stress så många stunder som dessa månader - men aldrig heller känt att jag själv utvecklats så mycket och att jag har haft SÅ roligt som denna höst. 

Så, på grund av att jag har pysslat med massa kul, lärt mig oändligt massa mer och säkert glömt mer än dubbelt så mycket mitt i allt virrvarr, så har webshopen som skulle till att dyka upp här i höst, skjutits lite, lite till på. Men allt kommer, i sinom tid!
Nu har åtminstone äntligen det domännamn jag väntat på så länge blivit ledigt - www.lavli.se. Mitt företag heter ju Lavli och inget annat, så äntligen ska just det förhoppningsvis bli lite enklare och lite tydligare.

Tillsvidare bjuder jag på en så kallad viral succé från förra veckans animeringsinspiration i illustrationskursen - en animerad kampanj skapad av Metro Trains i Melbourne, Australien, "Dumb ways to die".
Succén blev givetvis ett faktum då man väl aldrig kunnat tro att ett så allvarligt ämne som att varna för tunnebanetåg kan vara såhär fantastiskt sött och såhär fantastiskt underhållande! Jag kan nog se på den hur många gånger som helst :)
 

Etiketter: inspiration

Kommentera gärna:

 • lilian moberg • 24 november 2014 17:43:08
  Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så mycket intressant att skriva om. Ha det så gott och kram på dej!
 • Vad himla roligt att höra, Lilian! Kul att du inte ger upp trots mina högst glesa inlägg :) Ha det gott du med! Kram!

  5 december 2014 22:14:04

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

 • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

 • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

 • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

 • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln