ETT ANNAT HOLLYWOOD

När ikväll är en sådan kväll (läs natt), där morgonen ska upplevas med sömniga ögon i bilen på väg mot helgens andra crosstävling och där upphovsmakaren till detta påfund lite smidigt tidigare ikväll slank in med att det är klockan halv fem bussen ska rulla, blir ingen roman skriven i detta nu.

Jag bjuder istället på några bilder från gårdagens besök i Hollywoodland - ett ovanligt uppfriskande sådant! Med bilen tog vi oss upp till Griffith Observatory, i hopp om att komma hela vägen upp till den där berömda skylten, ni vet. Just riktigt så långt fick vi dock inte ta vårt lilla fordon, men till fots tror vi att man kan komma ganska långt. Det fanns nämligen en hel hop av fina slingor både nedan- och ovanför denna utkiksplats, som för övrigt innehöll en helt magiskt vacker miljö. Med stadsströvarsandaletterna på, gjorde vi oss dock inte mer besvär än att strosa fram till närmaste bänk i skugga och njuta av utsikten, men nästa gång blir det absolut en tur uppåt berget och med skylten som mål!

​Förutom den typiska Kaliforniska dimman, var uppe på toppen frisk luft och en utsikt utöver det vanliga, med hela Los Angeles med sitt uppstickande downtown långt där nere. Lager och åter lager av bergssilhuetter i olika nyanser av blå. Palmernas ståtliga blad var helt plötsligt utbytta mot lövkronor och tallbarr, och ett uns av hemkänsla kunde anas i vinden
- precis den där kontrasten vi behövde efter några timmar på Sunset Strip!

Etiketter: fotografi resa

Kommentera gärna:

 • Lena • 14 april 2014 20:04:39
  Fantastiska foton och målande beskrivning av er amerikanska dröm
 • Tack snälla, Lena!

  16 april 2014 08:06:55

 • SARA • 14 april 2014 19:01:01
  Vilken känsla du förmedlar med dina ord och bilder i vanlig ordning. Det är så roligt att få följa era äventyr och ännu en gång vill jag poängtera hur coolt det är att ni gör denna resa! Modigt och bara så rätt (ska börja övertala min man om detta)

  Och vilken sjukt fin bild på er. Rena rama hollywood paret.
  Var rädd om er och njut njut njut!
 • Tack för fina ord! Jaa, absolut, övertala! Han kommer icke att ångra sig ;) :)

  16 april 2014 08:09:16

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

 • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

 • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

 • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

 • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln