JULAVSLUT

Var i himmelen ska vi nu rita korset?! Ett uppehåll på veckors veckor, minnen som bilder samlade på hårddisken i högar och inte en lugn stund. Lite sent känns det ju allt att publicera julbilder nu. Tulpaner har inhandlats medan den fina granen är nedklippt och utkastad. Trots mer snö nu än i självaste julhelgen, och befinnandes mitt i kalla vintern, kryper pastellerna fram, ljuset visar sig mer och mer och det röda, murriga stoppas förlåtande undan. Men inte här. Inte än. Jag måste få avsluta min jul i bilder, inleda min vinter och sen, först sen, kan jag bildbomba med tulpaner och vårlängtan...

Som vanligt har den innehållit massa godsaker i form av himmelskt julgodis, mysiga barnfötter, fantastisk mat och massa kärlek. Traditionen att samlas och göra julgodis till en hel armé stod sig pall, för att återigen konstateras resultera i just en mängd som var omänskligt ouppnåbar att trycka i sig under julens dagar, trots de fem hushållen att dela på det goda. Mina knäckklubbor blev dock en slående favorit, som definitivt kommer upprepas nästa år! Och när allt kommer omkring, kan vi nog lyckas förtränga våra suckar över mängden socker tills nästa år igen, när det ju är så mysigt att bara samlas, trängas och stöka i ett enda kök. Tillsammans.

Etiketter: fotografi hemmaliv

Kommentera gärna:

 • Lillebror • 3 februari 2014 02:13:10
  Fina bilder!! Ser dock ingen specifik berömmelse över de fantastiska bountybollarna som också hittades bland julgodiset... :-)
 • Haha, så sant, så sant! ;) De blev ju faktiskt oslagbara favoriter.. :)

  8 mars 2014 06:29:24

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

 • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

 • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

 • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

 • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln