DRYGA FEM VECKOR...

Just idag, en lördag i november med endast dryga fem veckor kvar till självaste julafton, sitter jag ute i solen med 17 grader varm luft i ansiktet. Den lilla snön som dalat i några dagar är som bortblåst och bortsmält, kvar ligger grönt gräs och luras. Luras om att det är långt, långt kvar till december och till adventspyntet intar sin plats i fönstren. Försöker också luras om att det är långt kvar tills vi här i mitten av landet kan skåda ett stämningsfullt snölandskap och lika långt kvar tills julkort ska skickas, kort till vintergåvor ska skrivas och julklappar ska ges och fås. Men inte kan vi ju tillåta oss att bli lurade, då början på detta härliga nalkas om bara ett par veckor...

Julbutiken har i veckan intagit sin forna plats med fina tryck att rama in och julkort att skicka, perfekta i gåvornas tid!

Julkorten i år är till stor del sig lika, förutom att de efter lite önskemål blivit helt svenska i sina hälsningar. Vackra att bara sticka ner i julgruppen, hänga runt glöggflaskan eller skicka iväg med ett frimärke på baksidan och kärlek i tanken.
Klicka på bilderna för att läsa mer!

Tills vidare ska jag trotsa vad kalendern säger för ett slag och fortsätta njuta av lite solenergi och välbehövd värme, för vem vet när man kan tanka den härnäst..? ;)

Etiketter: illustration butiken

Kommentera gärna:

  • Johanna • 18 november 2013 19:50:04
    Kuul! Och snart får du fira första advent på en alldeles ny plats!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln