HÖSTLIGT

Nog för att vi ibland har totalt skilda klimat i olika delar av det här landet, men visst börjar väl allt en ny årstid ta form där ute..? Och inte har jag missat! Missat löven som fler och fler nedfallna och färgskiftande pryder asfaltsgatan, alla nordbors lejongula kantarellbilder som nästan tagit över Instagram, den råa morgondimman, den friska luften, de mörka kvällarna och inte minst alla snuviga höstnäsor som ljuder var man än lyssnar. 

Och höstbilden, den allra sista i familjen årstidsbilder, ligger just nu som en fil förväntansfull och bara väntar, väntar på att få tryckas ut på papper och kicka ut sommaren från sin ram.
Ibland är ju dock samarbetsviljan från maskinvärldens sida inte den bästa och just nu krånglar den maskin som ska spotta ut mina fina höstbilder på tryckeriet.

Snart så. Men tills dess - app app, hösten får allt vänta liiite till.. 

Etiketter: illustration butiken

Kommentera gärna:

 • mamma • 16 september 2013 20:44:35
  Tänk att först vill man inte att sommaren ska ta slut och man bävar inför hösten, sen tycker man helt plötsligt att det är mysigt. Skön luft, vackra färger, sylta & safta och mysa med tända ljus.
  Som vanligt har du illustrerat en härlig höstkänsla, längtar efter att få sätta upp den på köksväggen!!
 • Jaa, precis så! Vi är nog små mörkerälskare när allt kommer omkring här uppe i Norden. Vad roligt att du gillar den, skönt att äntligen få plocka bort sommaren där från väggen! ;)

  20 september 2013 19:44:40

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

 • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

 • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

 • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

 • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln