SEMESTERLÅGA

Så. Nu drar jag äntligen ner energiaktitiveten, ställer om tankeverksamheten på nöje, goda böcker samt goda vänners samtal och låter blicken söka efter jordgubbar, vackra solnedgångar (likt den jag förevigade här ovanför) och cykelspår i gruset.
Det är ju semester.

Idag har jag haft en mysig loppistur med min älskade kusin som jag har mycket tid att ta igen tillsammans med, imorgon är det ny strapats på agendan (självklart med vaniljbullar och kaffe i stora picknickkorgen) och dagen efter det min fina Johanna som ska få berika en efterlängtad stund av min tid här i livet. Längre har jag ännu inte planerat, och det är ju det allra bästa. Tiden får utvisa vad som ytterligare göms i dess fickor. Underbara tid!

Etiketter: hemmaliv livet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln