FINDÖDEN OCH LÄNGTANSSJUKAN

Precis hemkommen från en fikastund hos paret uppe på höjden i det nyinköpta huset, med utsikt över fjärden och de nyinskaffade husägarrollerna i alldeles perfekt passform, måste jag få dela med mig av en fastighet till salu i min barndomsby som riktigt får tandvattnet att rinna på en sekelskiftesknarkare som jag. Bästa sjöläge, fina kakelugnar, fönster att dö för, gästhus på gården, vacker källare, ett fint renoverat kök, tjusiga trägolv och ytor, ytor, ytor. 
Har ni tre mille över såhär på semestern eller bara vill ha en inblick i hur hushimlen verkligen kan se ut, kolla här

Vad jag i dagarna också lider av är en längtanssjuka efter den här tjejen, den finaste av dem alla. Lika lugn och harmonisk som restörstande och nyfiken på livet är hon, den vän som känt mig allra längst. I tjugo långa år - helt fantastiskt. På fredag kommer hon hem efter ett halvår långt, långt borta och jag ska insupa varenda minut tillsammans, för det finns som vanligt inte så många av dem är jag rädd. Vi väntar på dig med kärlek! 

Kommentera gärna:

 • Johanna • 15 juli 2013 00:49:14
  Men åååh! Såg inte det här förrän nu jag! Vad fint! Mitt simkort är spårlöst försvunnet så jag kan inte smsa/ringa än men kan knappt vänta att få träffa dig!
 • mamma • 10 juli 2013 17:49:24
  Hur vackert som helst!!! Om jag hade massor av pengar skulle jag köpa huset åt dig direkt. Tänk bara att få ha dig hemma på byn jämt..... eller jag kanske till och med skulle flytta in i det fina gästhuset :-)
 • Du skulle få bo där för jämnan, fina mamsen! Ja det skulle vara nåt det :)

  16 juli 2013 00:14:20

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

 • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

 • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

 • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

 • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln