HELGSNATTLIGHETER

Nattugglan är på plats. Klockan är 01.49 och jag borde verkligen dundra ner i sängen just nu då en tidig morgon väntar alldeles runt hörnet. Då min andra snygga hälft är borta på eget äventyr hela helgen har jag således lägenheten alldeles för mig själv, vilket alltid resulterar i långa nätter med ritpennan. Då jag kan sitta uppe huuur länge jag vill utan att känna några tveksamheter till att klockan sakteliga kryper mot småtimmarna. Fina jordgubbar, gammal skön musik i högtalarna, fönstret på vid gavel och endast kreativiteten, stadsbruset och svala sommardoften som ypperliga gäster i vardagsrummet är helt enkelt för bra för att missas. 
Trots att jag givetvis saknar min skäggiga kärleks sällskap, är ju att vara ensam ibland alldeles, alldelels... u n d e r b a r t. 

Bilder från Pinterest
Etiketter: hemmaliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln