VANILJBULLAR

Igår var jag och kikade runt i en fin väns nyköpta hus. Ett hus med gård, med balkong, med gräs under fötterna, rabarber bakom knuten och lika mycket drömmar som fin potential i väggarna.
Lika sjuk som när jag befinner mig barfota på verandan här nedan, blev jag då. Längtans-sjuk. Hus-sjuk. Sommar-sjuk... Sjuk efter att möta ljusa sommarnätter utomhus, på sin egen täppa, och kunna vira in sig i hur många filtar som helst eftersom det bara är att gå in för att hämta fler ju mer graderna kryper neråt. Sjuk efter möjligheten att kunna äta varenda måltid utomhus, kunna fånga mer solljus än någonsin och plocka in sin egen täppas sommarsmaker till efterrätt.

Ett annat, och för stunden lite närmre, sätt att fånga bästa sommarsmaken på är att baka dessa himmelska vaniljbullar gula som solen! Dessa gjorde jag häromdagen och de blev luftiga, saftiga och godare än på det bästa konditori...

Etiketter: recept

Kommentera gärna:

 • Emma • 13 augusti 2013 17:55:32
  Tack så mycket för receptet! Dom såg så goda ut så jag kunde inte motstå att provbaka, och dom blev jättesmarriga! :)
 • Åh vad kul, ja de är ju faktiskt helt oemotståndliga! ;)

  13 september 2013 12:24:44

 • Sandra • 23 juni 2013 11:03:17
  Varje gång jag går in och läser din blogg skäms jag för mig egen... dina bilder och allt du gör är så vackert. Som en magisk kokbok! Henke säger att jag har mycket att lära, och jag kan inte mer än att instämma.
 • Men gullis! Vilka fina ord, tack! Men aldrig att du ska skämmas över din egen fantastiska blogg, jag har maaaaassor att lära av dig angående allt du är expert på och inspirerar mig inom - kost, matlagning, bakning och träning! Men roligt att du uppskattar bilderna :) kram!

  30 juni 2013 01:18:33

 • Johanna • 18 juni 2013 02:32:47
  Ah, vet precis hur det kanns! Det spritter i hela kroppen av langtan och inspiration och aven lite frustration! Bullarna ser verkligen himmelska ut, de vill jag smaka i sommar :D Ar hemma om 4 veckor! Kram fran Colombia!
 • Ja eller hur! Du vet ju alltid precis :) Jag sparar en bulle till dig i frysen och längtar tills du kommer hem!! Kram! <3

  30 juni 2013 01:14:32

 • mamma • 16 juni 2013 12:10:26
  Kan intyga att de smakade lika himmelskt som de ser ut!! En riktig favorit som gärna får gå i repris, tack!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

 • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

 • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

 • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

 • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln