HIPP HURRA FÖR TVÅ BETYDANDE KÄRLEKAR

Tänk, jag har ju inte ens hunnit med att belysa ytterligare två viktiga födelsedagar som ägt rum i förra veckan. Min (eller jaja, min och min, min svågers och svägerskas om vi ska vara riktigt petiga) lillfis har ju blivit stora två!

En liten tjej med stor vilja, enorm energi och ett sötkonto som nästan svämmar över. Ägare till ett par stora bruna ögon och ett leende så charmigt att man smälter. Och har jag inte förut förlorat mig i denna lilla människa, gör jag det verkligen när lilla handen söker sig in i min och "Oa" ska vara med under alla de äventyr och vardagsbestyr som livet består av i en tvåårings värld, när vi hälsar på. 

 

Bästa Agnes, min svårslagna favorit. Jag bara njuter så länge det är ömsesidigt ♥

Den andra viktiga människan som istället fyllt hela 26 är bästa mannen och kärleken i mitt liv. Han som faktiskt fick så lov att dela sin födelsedag med lillen nämnd ovan, för att det var då vi alla kom hem från London. Kan ju dock inte ha varit fullt så tokigt att få ett redan färdigt och fint dignande kakbord tjusigt serverat på sin födelsedag heller... ;)

Hursomhelst, stort grattis till er båda - så betydande kärlekar.

Kommentera gärna:

  • mamma • 17 maj 2013 09:14:38
    Hon är verkligen söt som socker, Agnes! Förstår att du smälter ;-) Din bild av henne är också hur fin som helst. Duktiga, duktiga du!!! Kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln