LJUVA NATTMELODI

Och så var det där med nattpiggheten då. Klockan visar några minuter kvar till ett på en helt ny morgon och jag har egentligen precis fått massa nya idéer, men inser att det enda sunda är att snart tacka för idag.

 

Vi har precis fått nya fönster i lägenheten och stadsbruset som förut höll mig sällskap har nu tystats ner avsevärt. Härligt med nytt, dock gillar jag ju den där melodin. Havsbrus, skogsbrus, stadsbrus... allt är en bakgrundsmelodi som påminner om min egentligen så lilla roll i något mycket större. Ljudet av liv förutom mitt, mycket fint att lyssna till. 

 

En melodi som också håller mig sällis nu efter all tävlingsyra i helgerna är Hon har inte, av excellenta af Ugglas. En text så fantastiskt fin att jag bara kunde önska att det var jag själv som skrivit den. Genialiskt fin.

 

Låter den vara slutord för igår, eller start för idag. Vilket som.

Etiketter: fotografi

Kommentera gärna:

 • lilian moberg • 12 mars 2013 11:57:31
  Jag tycker mycket om denna sång, och förresten, nästan alla Carolines texter. Innehållsrika och igenkännande.Ha en bra dag, Moa!
 • Vad roligt att du också gillar henne, Lilian! Och himla roligt att du följer mig på bloggen, jättekul :) Ha en fin helg!

  15 mars 2013 09:28:11

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

 • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

 • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

 • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

 • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln