6 ÅR I KÄRLEK

 

Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

 

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.

 

En dag i februari för 6 år sedan, hade jag lyckan att lära känna en person olik någon annan. Vi är unga nu, men var betydligt yngre då, vilket gör att det känns som i ett helt annat liv vi möttes för första gången. Han har vuxit och jag har vuxit, tillsammans och var för sig, men hela tiden hand i hand. Och inte har han slutat att vara den där människan som jag blev tokförälskad i med en gång, för en enda sekund. Visst gör han sina dåliga val, men inte fler eller värre än när jag gör mina.

 

Dikten här ovanför är himlastormande kärlek komprimerad i några rader, och en av de bästa dikter jag vet, skriven av Eeva Kilpi.

Bilden gav jag i 6-årspresent och föreställer oss. Inspirationen fick jag av en tatuering vi såg en gång för längesedan, föreställande en sjöman och hans flicka, men som ändå hade något av oss i sig - nu är det klart vi.

 

Vad som då gör att jag fortfarande är lika tokig i honom, den här fantastiska personen, är alla hans sjukt fina sidor tillsammans med den BÄSTA av humor. Att få omges av lojalitet, empati, självsäkerhet, styrka, respekt, livsglädje, nyfikenhet, mycket, mycket skratt och massor av kärlek, är ren vardagslycka jag aldrig vill vara utan.

Varken för nu eller inför de dagar vi ännu vet något om ♥

Etiketter: illustration livet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln