PYSSELPRESENT

Högt upp på listan över roliga presenter att få, ligger solkart något som personen gjort alldeles själv. Vad som också ligger högt på listan är att få något som man själv ska skapa!

Jag har alltid älskat pyssel, vilket tråkigt nog låter som att det automatiskt måste innefatta garn, trolldeg och flirtkulor, men egentligen är såå mycket mer. Jag har alltid gillat att pyssla och mina egna associationer till ordet är skapande i småskalig form, vilket ju kan innefatta massor med saker!

 

Av mina kära mor och far i födelsedagspresent fick jag det bästa pysseluppdraget inslaget i silkespapper någonsin. En sats till att bygga sitt eget våningsfat! Två delar av tre var redan inköpta på second hand i sann Moa-stil, tillsammans med en liten diamantborr samt resten av delarna, och med gåvan följde uppdraget att själv hitta den tredje delen.

I botten har jag nu en tallrik med guldkant och rosa rosor och högst upp en genomskinlig glasskål med stjärnmönster. Nu är det mellanplanet som ska sökas efter med ljus och lykta! Vad det blir vet jag såklart inte än, men känner att en helmönstrad assiett vore riktigt snyggt. Fortsättning följer om sökandet och förhoppningsvis snart även invigning...

Etiketter: pyssel

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln