BLOGLOVIN'

Hörrni, det där med att skriva in adressen till sina favoritbloggar, en efter en, för att upptäcka att hälften av dem inte är uppdaterade. J o b b i g t!

Lyckligtvis var ju det då och nu är nu. Efter att skaparna till Bloglovin' drog det längsta strået från genistacken och kom på det fyndigaste av allt fyndigt och helt enkelt klumpade ihop alla bloggar på ett och samma ställe, är det ju rena barnleken att hålla koll på sina favoriter.

Är inte det genialt så vet jag inte vad!

 

Och just nu är ju aktualiteten på ämnet "icke uppdaterad blogg" slående just i detta krypin, bara för att jag försökt råda bot på problemet jag just nämnt. För att tala klarspråk har jag i dagarna trixat mig in på Bloglovin'! (Nej, det ska egentligen vara särskilt krångligt och de har en hjälpsam support som ställer allt till rätta när det väl råkar vara det). Just nu syns dock inte mina bilder i blogguppdateringarna hos dem än, men förhoppningsvis råder teknikproffsen bot på det inom kort. 

 

För er där Bloglovin' fortfarande är någonting outforskat, klicka er in på sidan och skapa ett eget konto, därefter är det bara att följa hur många bloggar ni vill. När ni sedan är lässugna loggar ni bara in på bloglovin.com och ser vilka bloggar som uppdaterat. Så lätt!

 

Och för er som redan har ett konto, sök efter Lavli och följ, följ vettja! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln