FÖDELSEDAGEN

Förhoppningarna om helgen kan jag med facit i hand konstatera infriades till bredden, och lite till. Nog hade jag visserligen lite försprång då jag siade om vårens första semla, då jag ju kände till att söndagen inte var någon vanlig söndag, utan min alldeles egna födelsedag..

 

Högst upp på önskelistan hade jag önskan om ett samlat gäng, gott fika och härlig vintersol - och alla mina önskningar besannades! Några bänkar, fällar, filtar, lite ved, en kastrull soppa och ett knippe härlig familj skapade en ypperligt vacker födelsedag mitt i snön på gården utanför mina föräldrars hus. När solen sedan sakta kröp neråt bakom kullarna väntade närmast semla och varmt kaffe inomhus. Sämre kan man ha det, helt klart.

 

Förutom dessa härligheter har jag blivit bjuden på ännu härligare frukostar, fina, fiiina presenter (ni vet där varje sak är inslagen i rosa silkespapper även inuti det redan supersnygga paketet), kärlek, tulpaner och god mat så det stått härliga till.

 

Som pricken över, damp det även ner ett oväntat mail från andra sidan jorden, där en tös på resande fot lyckades skicka varma kubanska grattiskramar, trots den nästan obefintliga internetuppkopplingen. Inte illa!

Sol som på beställning! Och visst känner de mina mig så väl, så väl - rosa paket med innehåll av rosor, choklad och smultronmarmelad. Inte tokigt alls!
Sol som på beställning! Och visst känner de mina mig så väl, så väl - rosa paket med innehåll av rosor, choklad och smultronmarmelad. Inte tokigt alls!
Mors soppa och mina hembakta tekakor stod på lunchmenyn
Mors soppa och mina hembakta tekakor stod på lunchmenyn
Pojkarna mina!
Pojkarna mina!
Sol, eldrök och frusna apelsiner
Sol, eldrök och frusna apelsiner
Mammas underbara semlor
Mammas underbara semlor
Invigning av servisen från farmor
Invigning av servisen från farmor
..och ingen födelsedag av min utan tulpaner och åter tulpaner!
..och ingen födelsedag av min utan tulpaner och åter tulpaner!
Etiketter: hemmaliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln