INSTALIFE

De större uppdateringarna görs i bloggen, och ska så fortsätta göras, men de små uppdateringarna, de där som bara kan fånga en liten kvadrat av dagen, görs i den lilla, men på samma gång så stora, världen Instagram. Världen som innefattar en uppsjö av bilder runtom klotet, ren fotokonst och ibland bara.. limpmacka. Och ibland konst av limpmacka.

Som bildälskare och bildslukare är det en bit av himlen att kunna kika in i folks vardag genom små, små bilder. Tillåtna nyckelhål att smygkika in genom.

Att dessutom största delen av alla bilder är knastriga mobilkamerabilder (som numer blir klarare och klarare i och för sig..) och allt som oftast snapshots, är en fristad och en skön kontrast till allt annat. Inspiration så det förslår!

 

Så småningom kommer lite av resultatet av inspirationen i form av illustrationer komma upp här på bloggen, men fram tills dess visar jag ett litet hopplock från min ovan nämnda värld.

 

Och för er som inte har Instagram på en smartphone, allt går lika bra att ta del av här. 

Etiketter: hemmaliv livet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln