EIRA & SONDRE

Oj, oj så ledigt bloggen haft i dagarna! Legat och dragit sig om morgnarna, dagarna och kvällarna, sippat på sin glögg och verkar inte alls haft särskilt dåligt samvete..

 

Men nu! Så skönt att äntligen få ta fram stora sopen och vips – putta ner alla tomtar, granar och pepparkakor som huserat här på sidan, rakt ner i stoppa-undan-och-låt oss-ses-om-ett-år-lådan. För de gjorde bra ifrån sig, mina julalster. Blev omtyckta bland hus och gårdar, fick smycka ett antal väggar, blev runtskickade i landet och ett alldeles särskilt malligt gäng fick flytta in till hantverksbutiken Stöde Form över säsongen. Tänka sig!

Så det är med glädje jag säger "på återseende" för nu :)

 

Det nya året och de nya tagen tänkte jag ta med ett riktigt mastodontinlägg om de goa barnen på höjden. En molnig dag i höstas fick jag nämligen följa med syskonen Eira och Sondre på uppdraget att plocka svamp, leta efter en rosa hjärtformad sten samt hälsa på mormormyran i skogen bakom deras gula husknut. Detta äventyr resulterade i ett nyfiket möte även med farfarmyran och pappamyran, några fulla nävar skog i korgen, ännu fler blåbär i munnen och några lätträknade kantareller ovanpå det att vara stolta över. Men framför allt resulterade det i mången fascinerande samtal och ett gäng fantastiska bilder med och på med syskonparet som på riktigt är ett av de absolut finaste och snällaste jag vet. Dessutom har de en sann kärlek till naturen och till varandra, hur blir det bättre än så?

Etiketter: fotografi

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln