GOD FORTSÄTTNING

Och så kom den äntligen - julen. Men icke att högtiden redan skulle vara passerad, nejdå inte alls! Alla fina kakor som fyller frysen har ju bara hunnits avnjutas ett översta lager utav, granen står fortfarande gnistrande som huvudblickfång och äger hela rummet med sin prakt och allt umgänge som hör ledigheten till har ju så blygsamt bara påbörjats. 

 

Däremot lättar känslan för det riktigt mustiga och djupt röda en aaaning och det krispigt vita och vackra silvriga känns lika nytt och fräscht som det nalkande 2013. 

 

För den kommer ju snart, den där osynliga, men ack så kännbara, gränsen där det som åstadkommits och klarats av sedan förra årsskiftet, plötsligt hamnar i mappen "2012".

Var detta ett bra år kan det nya bara börja med en gnista om att låta livet fortsätta i samma spår. Innehöll det däremot extra mycket motgångar är det skönt att kunna lämna dem lite lätt bakom sig och mentalt få en nystart med nya ambitioner, förhoppningar och drömmar. Det som inte riktigt klarades av sådär som man hade hoppats på, får fint fortsätta med som mål under nästkommande år och det vi vill kännas vid som lyckade prestationer, bra tidsprioriteringar, utmanande spontanitet och härliga umgängen tycker jag vi stannar till vid ett tag. Begrundar, känner oss mycket stolta över, placerar i lärdomspärmen och låter ge oss lite extra styrka inför kommande prövningar och utmaningar.

 

Låt minnas det goda och lär av det andra.

 En frisk nystart helt enkelt. Välkommen du nya!

Etiketter: hemmaliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln