DAN FÖRE DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

När julen närmar sig med STORMSTEG och man snart kan ta på känslan som sakta infinner sig i luften, saknar jag den här tjejen lite extra mycket. Hon och ytterligare några fina människor som tar förnutftet till fånga under högtidsdagarna som ligger framför oss och helt enkelt vänder hemåt.  Komprimerar den vintriga delen av årets umgänge med de hemkära sina till några dagar. Som med allt gott är dessa dagar egentligen alldeles för få, men ack så de uppskattas! :)

 

Tösen på bilden är en av de bästa människor jag vet och som känt mig i snart tjugo hela år, tänka sig! Hon är glädje, värme, skratt och igenkänningskänsla personifierad och jag ser stooort fram emot att hon tar sig upp från södraste Sverige till den norrländska snöyran för några efterlängtade dagar av fulländning i jul. Så enkelt och så betydelsefullt.

Etiketter: illustration

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln