TOMTEVERKSTADEN FORTSÄTTER

Då förra årets jul, på grund av sjukdomstillstånd, fortskred med en stol gapande tom vid middagsbordet och därmed även många av glädjetopparna brutalt avhuggna, känns just det att vara tillsammans extra viktigt just i år. En klyscha som blivit sanning.

Som en del i detta tänkt, infann sig också beslutet om nedskärningar inom paketavdelningen ganska snabbt. Paketnissarna skulle därmed få några extra dagar ledigt, tempot sänkas några snäpp och på köpet skulle lite extra tanke läggas på den enda klappen som till var och en skulle inhandlas.

Önskelistorna? Behövde aldrig skrivas. Resultatet? Ren och skär njutning!

Med åren visare, sägs det..

 

För att fylla kvoten av lockat presentsnöre och vackra inslagsningspapper, har en tomteverkstad av sällan skådat slag ägt rum i dagarna, men för ett mycket bättre syfte än att fylla våra egna säckar. Dessa ska sedan öppnas av någon som verkligen saknar en leksak eller ett par vantar, vilket dessa paket rymmer till bredden.

Hoppas ni som kan får njuta av paketinslagning och lackande inomhus idag och till skillnad från mig slipper ut i stormen. Mysig lördag!

Etiketter: hemmaliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln