JULKORT I BUTIKSHYLLAN!

Trots en novembermånad fortfarande utan en enda kvarliggande snöflinga på marken, fortsätter jag mitt påbörjade jultema. För vad ger väl julkänslan en bättre skjuts såhär innan allt pynt får titta upp ur kartongerna, än att börja införskaffa årets julkort? De som senare kan användas att knyta runt glöggflaskan till gå-bort-fikat, stickas ner i julgruppen eller traditionsenligt skickas på posten. För lite julkärlek är ju aldrig fel, i synnerhet inte den som kommer med en duns i brevlådan..

 

Några av mina större jultryck har fått krympa ner till vykortsstorlek, andra motiv är nya och finns endast på dessa julkort. Några julröda och några mer sparsmakade i färg, en härlig blandning med andra ord! Åtta stycken olika motiv, men alla med samma mörkröda, skrivbara baksida. 

Säljs i 8-pack i JUL-butiken under sidan Illustration.

Etiketter: illustration butiken

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln