LAVLI GOES FACEBOOK

Hör och häpna! Efter mycket mumlande, spark i gruset och motsträviga försök till ursäkter och undanflykter, lägger jag mig nu platt. Jag hoppas ni ska välkomna mig med öppna armar, ge mig fina tummen upp och sprida ryktet om min ankomst till kvarter och gårdar med röksignaler och megafon. Så att jag känner mig ordentligt väl mött :)

 

Och för er med instagram heter jag youarelavli. Följ vettja :) 

 

Trevlig lördag!

Etiketter: illustration

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln