JULEN STUNDAR

Ju fler dagar som passerar i almanackan, desto närmre kommer den. Vi alla vet och många av oss längtar efter den. Utan tvekan min personliga favorithögtid, JULEN. Allt det vita, allt det gnistrande, allt det varma, mustiga, goda och njutbara. Alla måsten som puffas åt sidan, åtminstone efter själv julafton, då pralinerna verkligen kan avnjutas i soffan, filmerna rulla på tvn och resterna av mat plockas lite sporadiskt ur kylen allt eftersom dagen går. Långsamt och vilsamt.

 

Men även dagarna innan denna afton. Förberedelserna, baket, stämningen, förväntan och allra helst de lediga stunderna - då en kopp varm glögg eller en frostig promenad skapar dagen. Jag älskar allt detta!

Visst kan all den känslan vara svår att fånga på bild, men mina hyllningar till vintern och dess fina juledagar får som vanligt gå i det grafiska spåret, då jag nu öppnar dörren på glänt till ett litet säsongshörn i butiken – juldelen. Kika gärna in, för all del!

 

I väntan på det vita täcket jag hoppas ska lägga sig över stadens gator inom kort, blir det än så länge promenader i det alltför gråa som finns utanför dörren idag. Kanske finns det något fint i det också, om man tittar riktigt noga...

 

Skön lördag!

Etiketter: illustration butiken

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln