ALLA HELGONS HELG

Då jag inte är någon större anhängare av den amerikanska högtiden som firats med råge denna helg, fokuserar jag hellre på den fina svenska som infaller samma dagar. Tänder ljus och kryper ihop lite extra tight i soffan.

Numer sker soffhänget med ännu en kompis vid min sida. Det som inte alls var planerat skedde likväl, då en liten tös i lördags fick flytta in till oss igen. En lurvig en som inte riktigt trivdes i sitt nya hem och därför bums fick hoppa in i bilen och bli vår hedersgäst över vintern. Till sommaren blir det dock rätta hemmaplan och skutt över gröna ängar igen! Till dess är det värmen inomhus och stadsfåglar utanför fönstret som gäller.

 

Vad som vanligen inte heller händer är att jag finner små presentåsar utanför ytterdörren, men inte är jag den som tackar nej till förnyade traditioner ;) Ett gäng mycket fina ord som gör mig alldeles mallig och ett lika tjusigt halsband fanns i paketet som jag skakade vid örat, fast utan att alls kunna ana innehållet. Tack ni fina, fina vänner som tycker jag är värd en guldstjärna denna kväll :) 

 

Hoppas ni andra haft en härlig helg, hur den än må ha firats!

Etiketter: illustration hemmaliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln