HELGENS SKÖRD

Puh! Luften liksom gick ur. Ett års pillande och preciserande, strävande och målinriktat arbete blev plötsligt verklighet. Människor som jag inte ens vet namnet på har läst det jag suttit på min lilla kammare och knåpat ihop, har tittat på mina bilder som jag illustrerat fram genom mina tankar som ploppat upp från ingenstans när tiden äntligen infann sig för skapande och idéer. Så märklig känsla, och alldeles underbar! Så att luften gick ur och tröttheten infann sig ett slag är nog bara en bekräftelse på att mitt arbete är utfört ut till sin spets. Precis som jag gillar det.

 

I söndags tog jag chansen till ytterligare en tårtbit och bjöd in den innersta kretsen, de viktigaste människorna i livet. För varför bara fira en gång när man kan fira två? :) Dock blev girlsen i skaran en aning favoriserade denna gång med både goodiebags och genom att fastna på rullen. Men männen i gänget är ju minst lika betydelsefulla och fanns även de på plats i allra högsta grad, alla utom tyvärr en för dagen lite snorig typ.

Stort tack för fina presenter och fina ord, kärlek till er.

Känner mina vänner och familj mig väl eller känner de mig väl? ;) Vet inte när jag ska ta mig an detta fantastiska berg av finfin choklad, vilket härligt lyxproblem!

Etiketter: hemmaliv

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln