RELEASE!

Jajamen. Jag tar tid på mig och jag är noggrann. Eftertänksam. Jag funderar, tänker och grubblar en stund, för att fundera lite till. Och som hela världen har väntat och hållit andan (självinsikt har jag också) på att jag ska grubbla klart. Och så har jag äntligen. Fnulat färdigt. Vridit och vänt på varenda papper, typsnitt, färgburk, siffra, kvitto och kreativt stoft som kommit i min väg. Hunnit dricka en massa koppar kaffe, ätit mååånga bitar choklad och skissat ur många tuschpennor har jag också. Ringat in releasedatum efter releasedatum i kalendern, låtit livet klampa emellan och ta plats, för att sedan äntligen få trycka på knappen – publicera.

 

Igår fick ett gäng förväntansfulla flickor äran att skåla in allt det nya i rosa bubbel, föräta sig på hallontårta och önska mig lycka till. Tack ni alla fina! :)

 

Och ett STORT tack för alla fina kommentarer, det värmer gott i hjärtat med allt stöd!

Tack igen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lena » RESEINSPIRATÖR:  ”Åhh. Längtar tillbaka till NY! Vilka härliga foton”

  • Lena » LAS VEGAS, BABY!:  ”#åretsreseinspiratör #apollo Lycka till i tävlingen!”

  • lilian moberg » VITT NYTT ÅR!:  ”Vilka fina illustrationer och vinterbilderna, helt otroligt vackert, jag är ju i..”

  • lilian moberg » JAG FINNS, I ALLRA HÖGSTA GRAD:  ”Roligt Moa att du är på gång igen, läser alltid din blogg, du har alltid så myck..”

  • Malin Jakobsson » HEMMAVID:  ”Hej Moa:) Idag hade vi tjejer från estet söndags lunch och satt och surrade om e..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln